18.02.2019  |  0 коментариев

Приход Макошино
15 февраля по инициативе церковного старосты — Виктора Николаевича Шиша состоялось церковное собрание нашей церкви. На повестке дня стоял вопрос самоопределения нашего прихода в связи с последними событиями вокруг УПЦ.

Настоятель о.Александр Тарасенко отчитался перед прихожанами о строительстве церкви и жизни прихода в 2018 году. По итогам собрания и голосования принято решение сохранить каноническую верность Украинской Православной Церкви и ее предстоятелю — митрополиту Онуфрию. В поддержку этого решения проголосовали и поставили свои подписи 365 прихожан Покровской Церкви смт.Макошино.
Решение сохранить каноническую верность

Ухвалили:

МИ, парафіяни релігійної громади УПЦ — Свято-Покровської парафії ( Адреса: смт. Макошино,
Менського району Чернігівської області. вул. Десняка 5),
Свідчимо про свою вірність Українській Православній Церкві на чолі з ії предстоятелем Блаженнішим Онуфрієм, Митрополітом Київським і всієї України, і свідчимо про вірність нашому правлячому архієрею Високопреосвященнішому Амвросію Митрополиту Чернігівському і Новгород-Сіверському, і висловлюємося за збереження існуючого статусу УПЦ.
Ми маємо твердий намір залишатися в лоні Української Православної Церкви на чолі з їі предстоятелем Блаженнішим Онуфрієм Митрополитом Київським і всієї України ,та маємо твердий намір зберігати канонічний устрій нашої Церкви і відстоювати свої Конституційні права.

Оставить комментарий